torsdag 19 juli 2012

Vädring201/365+1

350: Vädring

5 kommentarer:

 1. Ahaa den bilden togs i våras...vid er stuga?

  Oj vad du skrämde mig! Jag tänkte Vädring det temat har jag inte gjort - missat!! In på listan,,puh...inlägg 125 - skönt!

  Ja tänk när vi kom till gården så var det vår här...nu är det full sommar! Och när vi åkte 4 mil till ett fjäll som vi vandrade 4 km för att komma upp på...så fanns det snö i några sänkor där och våren hade just kommit dit! Ibland när vi kommer hit till gården för att fira påsk och det ska finnas massor med snö har det hänt att det är vår och bofinken har kommit, tussilagon blommar och citronfjärilar fladdrar omkring och letar mat...helt bakvänt har det blivit så nog märks det allt att det är någon miljöpåverkan som skett.

  Det fanns massor med Blåhake (Lapplands näktergal) där, men det var mest honor som kom nära och varnade...hanarna som är vackrast är ena riktiga "fegisar" ;-)) satt en bra bit bort. Fick bild på en bakom en gren. Men jag ska tillbaka dit i nästa vecka har jag tänkt. Nu 17 ska jag få fastklickad en blåhakehanne!
  Här är det strålande sol idag.

  SvaraRadera
 2. Det är så skönt att få in den friska luften. Flugor, mygg och getingar kommer väl också med in... men det är det värt.

  SvaraRadera
 3. Härligt - in med ny frisk luft!

  SvaraRadera
 4. Ser ut som ett härligt tvärdrag. Vårdoften strömmar in i huset och driver ut vinterlukten.

  SvaraRadera