onsdag 22 augusti 2012

Storken235/365+1

290: Storken

13 kommentarer:

 1. nämen vad?!?! Har du också en stork!! och inte avslöjar du var den finns! Skulle bli som när ornitologerna hör talas om att det finns en sällsynt fågel någonstans - folkvandring till platsen. Tänk dig här - 40-talet fotobloggare klick klick klick.... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. *S* JA, nu har jag ju inte hittat en stork ute i markerna på "hemlig plats", tyvärr :) Men som du lägger upp det hade det ju varit riktigt roligt ;)
   Nej, jag var på Nordens Ark, igen :) Årskort där och det blir en del foton! :))

   Radera
  2. ahaaa där! Ja det är nog litet för långt att dra iväg bara för en stork. Klurar vidare - rätt som det är så löser sig problemet - har ju tid på mig och inte så många teman kvar.
   ;-))

   Radera
 2. Undrar också var du har hittat storken :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu en gång har jag lyckats få till ett tema på Norden Ark! En guldgruva för den här utmaningen har det visat sig :)

   Radera
 3. Aha du, men en väldigt fin bild!

  SvaraRadera
 4. Jasså, där finns det storkar kan vara bra att veta.

  SvaraRadera
 5. Antingen får jag hitta på någon väldigt kreativ lösning eller så blir det att jag hoppar över temat. Vi har inga storkar i mina trakter...

  SvaraRadera
 6. En äkta stork med ungar och allt, man får gratulera till upplevelsen! :)

  Sen scrollade jag upp och noterade att du hittat motivet på Nordens ark. Dit har jag velat åka tillbaka i flera år. Varför har jag inte varit envisare i år? Men de har ju förstås inte stängt för säsongen ännu och jag har bara ca 20 mil dit. 8-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. 20 mil är ju ingenting nuförtiden ;) Och de stänger ju inte heller. Öppet året runt! :)

   Radera
 7. Även om det inte var i frihet du hittade storkfamiljen vill jag gratulera till avklarad tema. Jag är inställd på att storken får strykas för min del. Har ingen koll på vart jag skulle kunna hitta föremålet.

  Efter att sett alla dina fina bilder från Nordens ark känner jag ett behov att någon gång åka dit.

  SvaraRadera
 8. Visste inte att det fanns storkar på Nordens Ark! Men blir det en tur mot sydväst för att klara temat? Troligen inte.

  SvaraRadera